Onze diensten

WAT WIJ DOEN

Wilbortsbouw Verbouw

verbouwingen

Denkt u aan het verbouwen van uw woning? Wij staan garant voor een zorgeloze en spoedige uitvoering. Wij denken dan ook graag met u mee over de aanpak. Kortom, met onze werkwijze bent u verzekerd van een kwalitatief eindresultaat op maat.

overkappingen

Bent u opzoek naar een overkapping van Douglas hout of een strakke moderne overkapping met staal en voorzien van glazen schuifwanden? Bij ons is alles mogelijk.

Wilbortsbouw badkamer

badkamer renovatie

Badkamer renoveren behoord tot onze werkzaamheden. Wij verzorgen alles van A tot Z. Van het slopen tot aan het ophangen van de accessoires. Samen met een installateur verzorgen wij de complete installatie op deze wijze wordt alles op elkaar afgestemd.

image00031

kozijnen

Bent u toe aan nieuwe kozijnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het leveren en plaatsen van zowel kunststof als houten kozijnen behoord tot onze werkzaamheden.

dakkapellen

Wilt u meer leefruimte creëren in uw woning? Ga voor een dakkapel of dakopbouw. Van kunststof of hout, wij maken het passend bij de stijl van uw woning.

REnovatie

Denkt u aan het renoveren van uw woning? Bij een renovatie kunnen we namelijk meer halen uit de bestaande bouw of ruimte. Wij hebben hier ervaring mee en zien het dan ook als een uitdaging om uw woning om te toveren tot een compleet nieuw huis. Maar u kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor uw badkamer, wc, keuken en meer.

Door uw renovatie uit te besteden aan ons bespaart u enorm veel tijd en daardoor op termijn ook in de kosten.